Stoppestedet2


Stoppestedet er Hareskovbos trænings – og aktivitetsafdeling

Stoppestedet er placeret på første sal, mellem bo-gruppe 4 og 5 – lige ved busstoppestedet. Alle beboere og pårørende er velkomne i stoppestedet.

Stoppestedet har åbent alle hverdage 10.00 – 17.00

I Stoppestedet varetager en tværfaglig gruppe de mangeartede tilbud, vi ønsker nemlig at kombinere træning og aktivitet ud fra mottoet:

Vil du bevare dine færdigheder, er du nødt til at bruge dem!
Det er aldrig for sent at komme i gang!

Vi ser altså træning som en aktivitet og aktivitet som træning, og tilbyder derfor både træning af muskler og led – ja, hele bevægeapparatet, men også træning af "de små grå"

Tilbuddene er målrettede den enkelte, eller en mindre gruppes behov.

Har du brug for individuel træning eller behandling fx fordi du har fået en genoptræningsplan, varetager Stoppestedets fysioterapeuter denne Malingopgave, og udarbejder en handleplan i samarbejde med den afdeling hvor du bor. Fysioterapeuterne vurderer hvor træningen og/eller behandlingen skal foregå.

I Stoppestedets åbningstid er man velkommen til blot at komme forbi, enten for at være kreativ, deltage i aktiviteterne/træningen, få en snak over en kop kaffe - eller blot læse dagens avis.

Der er mange forskellige tilbud i Stoppestedet, fx individuel træning på cykel eller andet redskab, gymnastik, dans, bagning, bolsjekogning og silkemaling til manicure, gættekonkurrencer og kortspil. Vi tilbyder også "biograf", banko, foredrag, tøj-salg, quiz og spil, Gudstjeneste og meget, meget andet.

Hvis du har idéer, er du velkommen til at komme med forslag til nye aktiviteter. Personalet i Stoppestedet vil gøre meget for at imødekomme dine ønsker, så flest muligt oplever, at aktiviteterne er meningsfulde.

Hareskovbo har en minibus, så "ture ud af huset" er en yndet aktivitet når føret tillader det. Hver sommer planlægges en række sommerture ud af huset.

PuslespilManicure 2

 

Leder af Stoppestedet: 
Astrid Guldberg

E-mail:

 

Telefon til aktivitetsmedarbejder: 3076 2512

Telefon til fysioterapeut: 3076 2513