Minibillede juni juli 2024Sommeren og de lyse nætter er over os. Der er plantet blomster på terrasserne, og jeg kan se, at flere er ude og nyde solen og måske fuglenes glædessang. Mange har allerede været med ude på årets sommerture og endnu flere har det til gode hen over de næste måneder. Det er hyggeligt at høre om oplevelserne på turene.

Vi skal selvfølgelig også feste sammen, det er vi jo ret gode til! Fra den 10. juni har vi musikfestival, så det bliver en uge fyldt med musik, sang og sikkert også en dans eller to. Ugen slutter vi af sammen den 14. juni med en fest. Det er mit håb, at mange pårørende vil melde sig til arrangementerne, for det er så hyggeligt, når I kommer og er med.

Sommeren er også tiden, hvor personalet skal have deres velfortjente sommerferie, og hvor vi derfor får god hjælp af sommerafløsere. Jeg beder om, at vi alle tager godt imod dem og husker på, at de måske ikke lige kan det hele helt på samme måde som kontaktpersonen eller de faste i gruppen, det bliver vi alle nødt til at bære over med. Vi giver altid god oplæring, og alle gør deres bedste.

Rigtig god sommer!

 

Klik her og læs den elektroniske udgave af Hareskovbonyt juni / juli 2024.